Klantenservice

 

Heeft u vragen over onze producten, over een bestelling of een andere vraag? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Ruilen of retourneren:

Wilt u iets ruilen? Bestel en betaal dan via de webshop wat u graag wilt ontvangen en stuur retour wat u wilt ruilen via onderstaande instructie.

U heeft het recht de geleverde goederen binnen een periode van 30 dagen zonder opgave van reden te ruilen of te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd.

Producten die aan ons geretourneerd worden, dienen nieuw, onbeschadigd, compleet en voorzien te zijn van de originele verpakking. Als er meerdere zelfde producten zijn besteld, mag er maar 1 uit de verpakking gehaald worden zodat de andere een onbeschadigde verpakking heeft.

Indien een artikel gebruiks-/montagesporen heeft of is beschadigd, wordt een retour niet geaccepteerd en volgt geen restitutie van de (volledige) aanschafwaarde. In overleg met de klant wordt de verdere afhandeling bepaald (artikel blijft in principe eigendom van de klant).

Wilt u een product ruilen of retourneren dan dient u dit schriftelijk of via email bij Newbakelite kenbaar te maken.

Bij het retourneren van de bestelling komen de kosten voor het terugzenden voor uw eigen rekening.
Zorg dat u het artikel goed verpakt voor de retourzending en een pakbon bijsluit voorzien van uw naam en een factuur of order nummer.
Newbakelite stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele transportschade.

Speciaal bestelde producten en aanbiedingen kunnen niet worden geretourneerd.

Meld uw retourzending aan via email: info@newbakelite.com ovv van uw factuur of order nummer.

Newbakelite zal binnen 7 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten aan u terugstorten.

Klacht:

Een klacht beschouwen wij als advies om het beter te doen. Indien u op enig moment ontevreden bent over onze producten verzoeken wij u dan ook direct contact op met ons op te nemen.

Dat kan via info@newbakelite.com of telefonisch via 06 28266585

Uw input stelt ons in staat om onze service en producten te verbeteren. Dit wordt dus zeer op prijs gesteld.

In alle situaties zal Newbakelite er naar streven om verwachtingen te overtreffen.

New Bakelite
Noordweg 70
4353AZ Serooskerke
Nederland

 

T: +31 (0)6 28266585
E: info@newbakelite.com