Klanten die een review geven over New Bakelite en de Bakeliet producten

Goede voorlichting over wat de mogelijkheden en toepassingen zijn en zéér snelle en klantvriendelijke afhandeling. Hebben 6 jaar geleden ons huis gebouwd en alle schakelmateriaal, WCD’s én dimmers uitgevoerd in nieuw zwart/bruin bakelite. Tevens deurklinken en raamboompjes voorzien van origineel bakelite. Alles via Newbakelite/Allbakelite aangeschaft. Ben dus al jaren fan!

 

Inge Scheepers

Gisteren mijn bakeliet led dimmer ontvangen. Keurig op tijd geleverd echter ben ik vergeten het achterplaatje erbij te bestellen. Deze alsnog besteld en moest  € 6,95 transport betalen. Het plaatje zelf kostte maar € 7,05. Krijg ik toch vandaag een keurige e-mail dat er € 3,15 wordt teruggestort omdat ze melden dat het plaatje met de post gewoon door de brievenbus past. Dat noem ik nog eens klasse en verdient daarom van mij een dikke pluim en vijf sterren !!👍🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Hans Gonggrijp
De-bankenfabriek.nl

De deurklink is net bezorgd! Ziet er top uit! Exact wat er in de rest van het huis op de deuren zit! Dank voor de snelle service!

 

Helene Verhoeff

De producten en service die AllBakelite leveren zijn kortweg top!
Het oude assortiment aan klinken e.d. heeft mij in staat gesteld om prive ons rijksmonument weer in stijl op te knappen in de sfeer van welleer.
Recent ook zakelijk onze nieuwe lokatie opgeleukt met de bakelieten produkten van New Bakelite. Contact dozen en deurgrepen voegen de details toe die het net even af maken.
Daarnaast zijn het de overige pagina’s met accessoires en lampen die het net even leuker maken om te neuzen in de producten van dit mooie materiaal, bakeliet.
Voor het advies, correctheid en vlotte levering geef ik alles bij elkaar graag 5 sterren!

 

Frank van Eenennaam

De bureaulamp is goed aangekomen ik ben er zeer blij mee, alles is tot in de puntjes verzorgd.

 

Rita Verbeken

Prachtige producten, wat een keus! en zeer snelle levering. Wij zijn er content mee, de bedoeling is om ons hele huis weer in oude staat terug te brengen met jullie mooie bakelieten deurbeslag en schakelmateriaal. We zullen zeker nog wel vaker gaan bestellen.

 

Johannes Stalema

Hallo Joke,
Wij zijn tevreden; over de producten en over de verzending, super! Tzt zullen we beslist weer eens een bestelling plaatsen want dit was pas kamer nr. 1 in huis!
Bedankt voor de service.

 

Monique Piepers

Superleuk bedrijf, wij hebben alle stopcontacten en lichtschakelaars voor onze B&B Het Domushuis in Zierikzee (www.domushuis.nl) hier gekocht. Grote collectie, goed advies, kortom voor bakeliet moet je hierheen!

 

Gitta Voss

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›