All Bakelite is opgestart door doorgewinterde en gepassioneerde vroege kunststof verzamelaars die al jaren de wereld afstruinen op zoek naar mooie en praktische zaken gemaakt van vroege kunststoffen waaronder Bakeliet. Het materiaal dat massaproductie mogelijk maakte en daardoor de wereld veranderde.

Daaruit is Newbakelite voortgekomen en de steeds toenemende vraag naar nieuwe bakelieten items. Waar Allbakelite gespecialiseerd in vintage bakeliet niet meer aan kan voldoen, is Newbakelite.com ontstaan. In samenwerking met diverse bedrijven in binnen en buitenland, is Newbakelite.com nu al toonaangevend op deze markt.

Newbakelite is ontstaan door de vraag naar bakelieten items die hun oorsprong in het verleden hebben maar overnieuw in productie genomen zijn, om restauratie en/of stijlcorrecte projecten te voorzien. Newbakelite zal er alles aandoen om zoveel mogelijk items “stijlcorrect” weer in productie te krijgen, met de look van toen en het gemak en de veiligheid van nu.

New Bakelite Jaren '30 Huis

Wij zijn thuis in uw jaren ’30 huis.

Maar ook in andere stijl periodes, gezien het feit dat het bakeliet aan een opmars in het ex en interieur bezig is. In deze webshop vindt u een grote verscheidenheid aan verlichting, bouwbeslag, schakelmateriaal en andere bakelieten zaken die nieuw, krasvrij zijn en voldoen aan de huidige veiligheidseisen.

Newbakelite.com is in de markt om uw project de juiste uitstraling te geven!

Onze klanten zijn architecten, interieurontwerpers, aannemers, horecabedrijven en de particulier. Newbakelite streeft ernaar uw bestelling goed verpakt en zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, dit gebeurt via PostNL. Zodra uw pakket verstuurd wordt, ontvangt u van ons een verzendbevestiging. Wij zijn u graag van dienst en wensen u veel surfplezier in onze webshop.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›